Aktiviteter

Sønderjylland er ikke så ringe endda

I dagens Danmark hersker der mange forskellig debatter, som hver i sær sætter lys på nogle af de problemstillinger, der er at finde i Danmark. En af de debatter, der foregår, er omkring Udkantsdanmark. Selvom det er en vigtig debat, så er debatten ikke altid nuanceret, når den falder omkring Udkantsdanmark.

Det er ikke altid det sande billede, der bliver portrætteret, når folk siger det hele er gået i stå i Udkantsdanmark. Der er masser af muligheder, uanset om du er en familie eller har en virksomhed. Læs med og find ud af hvilke fordele du kan få, hvis du flytter til en udkantskommune i Sønderjylland.

Huse der kan betales

I debatten omkring Udkantsdanmark kan folk hurtigt blive enige om én ting. Og det er at huspriserne i København og hovedstadsområdet generelt er tårnhøje – næsten på grænsen til det groteske, vil nogen mene. Det er kun til Udkantsdanmarks fordel, for her er der huse, som kan betales. Hvilket også gælder i Sønderjylland. Hvis du er en familie på fire kan du meget hurtigt, få meget for pengene, hvis du vælger at investere dine penge i det Sønderjyske. Det er nemt at finde en lækker bolig, der både er velholdt, til at betale og som kan være hjemmet de næste mange år.

Dejligt lokalmiljø

Selvom mange er enige om, at priserne på boliger i Sønderjylland – og Udkantsdanmark generelt – er til at betale, vrænger mange stadig på næsen, fordi de tror der ikke sker noget i lokalmiljøet. Det er en forkert opfattelse, for der sker masser af ting i lokalmiljøet. Du kan sagtens finde gode muligheder for uddannelse, sportsforeninger og cafeer, hvor du kan tilbringe lørdag formiddag. Kort sagt, så har du alle muligheder for at leve, mere eller mindre, det samme liv, som du har gjort førhen. Der er ingen valid grund til, at du ikke kan gøre det. Og om sommeren byder Sønderborg hver år på en fantastisk fest, når de afholder ringrider festivalen. En weekend fyldt med dejlige oplevelser – og dem er der masser af i Sønderjylland.

Gode investeringsmuligheder

Et væsentligt incitament til at få mere gang i hjulene i Udkantsdanmark er at skabe flere jobs, som helt naturligt resulterer i forøget vækst. Nogle virksomheder er begyndt at få øjnene op for de gode investeringsmuligheder, der er i Sønderjylland, men der er altid plads til flere. I dag er der mange komplikationer forbundet med at have en virksomhed, navnlig hvis der er tale om en produktionsvirksomhed og den er placeret i et urbaniseret område. Derfor kan en virksomhed med fordel flytte deres virksomheder til Sønderjylland, hvor der er masser af plads og folk ikke bliver så let generet af den daglige gang. Det er nemt at finde gode grunde at investere din virksomhed op – også selvom de trænger til en kærlig. Du kan nemt finde et nedrivnings – eller nedbrydningsfirma, som professionelt kan sanere din grund, så du har et miljøvenlig grund at starte din virksomhed op på. Du kan nemt finde et firma her.

 

Der er masser af grunde til at overveje Sønderjylland, for det hele er ikke så ringe endda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *