Uncategorized

Det skal du huske på når du flytter

Når man flytter, er der mange ting man skal holde styr på og man har ofte mange bolde i luften på én gang. Dog er der en række praktiske foranstaltninger, som man skal have styr på i forbindelse med sin flytning. Vi guider dig til nogen af de vigtigste.

Isolering og nye vinduer

Når du flytter ind i en ny bolig er det meget vigtigt at se på husets isolering. Der er intet værre end, hvis man føler, at der er fodkoldt eller man generelt bare fryser på trods af, at boligens radiatorer kører på maks. For mange kan en ny isolering virke dyr. Dog skal man huske på, at man kommer til at spare en masse penge på varmeregningen. Med en ny isolering kommer man også til at skåne miljøet. Tænk bare på, hvor meget energi man brænder af, når man skal opvarme sin bolig. Hvis der er koldt i dit nye hjem er det muligt, at det er tid til at skifte vinduer. Hvis din nye bolig har vinduer, som er utætte er det tid til at skifte dem. Det kan også være det æstetiske aspekt, som spiller en rolle, når man vælger at skifte vinduer. Hvis resten af dit nye hus ser helt nyrenoveret ud, kan man med fordel udskifte vinduerne. På den måde vil boligens helhedsindtryk blive langt bedre. Du kan finde billige vinduer lige her. Under alle omstændigheder er det vigtigt at tænke over boligens isolering og vinduer, når du flytter ind i en ny bolig.

Testamente

Når du har lavet dit livs største investering – nemlig et hus, er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad der skal ske med huset, hvis det skulle ske, at du går bort. I realiteten er det de færreste, som ikke har en grund til at oprette et testamente. Det er især vigtigt at lave et testamente, hvis man er samlevende uden at være gift eller have børn. Hvis man er ugift samlevende med børn, er det kun barnet/børnene, som arver. For ikke at miste boligen, er det vigtigt at oprette et testamente, hvor der står, at den efterladte partner ligeledes arver. Der er mange grunde til, hvorfor det er vigtigt at lave et testamente – så sørg for at få styr på det!

Forsikringer

I forbindelse med din flytning, er det ligeledes vigtigt at få styr på forsikringerne. Der er mange, som vælger at spare på forsikringer, da de mener, at ulykker kun sker for naboen. Desværre er det ikke sådan. Man skal hellere være på den sikre side og sørge for, at man er forsikret. Man kan efterhånden få forsikringer til alt, og det kan derfor være svært at holde overblik over, hvilke som er de vigtigste. Hvis du ikke i forvejen har en indbo- og ulykkesforsikring, er det på tide, at du anskaffer dig disse. Udover disse er det en god idé at tegne en husforsikring, da det ikke er alle skader, som bliver dækket i en indboforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *