Aktiviteter

Sådan kan du lære at spille fed musik til festen

Der er ikke noget federe end at være med til at holde den vildeste fest for alle vennerne. Særligt om sommeren er det tid til at holde nogle fede fester derhjemme for alle dem, du holder mest af, så I kan få skabt nogle fede minder sammen.

 

Der er også altid en masse af vennerne, der ikke skal til udlandet om sommeren, og derfor er det bare om at få skabt den fede stemning derhjemme. Der er heller ikke nogen tvivl om, at I gør noget godt for miljøet ved ikke at skulle flyve sydpå om sommeren.

Sørg for at finde den perfekte lokation til festen

 

Når du skal holde din fest, er det en god idé at finde ud af, hvor du vil holde den henne. Naturligvis kommer det an på, hvor mange gæster der skal komme, men hvis du har plads og mulighed for det, er det altid en fed idé at holde fest derhjemme. Hvis du har en have, kan I starte festen i haven, så er der også masser af plads til alle dine gæster til at kunne brede sig.

 

Hvis du holder festen derhjemme, er det også dig, der skal stå for det hele. Det kan være nemt nok at købe noget sprut, så det er muligt for gæsterne selv at mixe deres drinks, men noget af det vigtigste til hele aftenen, er at du får styr på noget fed musik. Du skal være festens egen dj, og det er en sjov og udfordrende opgave, som du sagtens kan få en masse ud af. Klik her for at finde alt det nødvendige udstyr til at kunne være en god dj.

 

Sådan bliver du en god dj til din egen fest

 

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder noget fedt musik, du kan spille til din fest. Her kan du kigge hos nogle af de mest kendte dj’s, der laver og mixer deres egen musik, som der normalt set er rigtig godt gang i. Disse dj’s spiller til nogle af de vildeste musikfestivaller og fester verden over, og derfor kan du også finde nogle vildt fede numre, der kan sætte gang i enhver fest.

 

Når du har valgt musikken, er det en god idé at få fat i de bedste højtalere, så du har noget at spille musikken på. Det er også en rigtig god idé at få dig et mixerboard, så du kan begynde at mixe de forskellige numre, mens festen er i gang.

 

Hvis du ikke har prøvet at være dj før, er det noget, du kan øve dig på. Hvem ved, måske fanger det dig så meget, at du vil skifte karriere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *