Bolig og indretning

Nyt køkken – gode tips

Når først beslutningen er taget om, at der skal installeres et nyt køkken, så kommer næste skridt i processen – planlægningsfasen. Der er mange som kaster sig på hovedet ud i det at få et nyt køkken og det kan være nemt at blive fristet til valg man måske fortryder i længden. Derfor er her 3 ting som gør det lidt nemmere at navigere gennem det store udvalg af køkkener og dertilhørende hårde hvidevarer.

Plads og faktiske behov

Det første der er vigtigt når man skal have et nyt køkken, er at slå koldt vand i blodet, og ligge et budget. Lige meget hvor mange nye lækre læsninger der findes, så er det lige meget hvis ikke du har råd till det.

Derefter er det en god ide at tænke over, hvad du rent faktisk har brug for. Sæt dig ned og lav en liste over de ting, som du gennem tiden har tænkt kunne være fede, hvis de var anderledes. På den måde for du hurtigt oparbejdet en detaljeret beskrivelse af de faktiske behov og krav til dit næste køkken.

Når de ting er skrevet ned, så kan du begynde at undersøge de mange nye muligheder, som der er kommet til køkkener nu til dags. Det kunne være lys i skufferne eller en Quooker ved vasken

Hårde hvidevarer

Når først de specifikke krav til køkkenet er på plads så kommer de hårde hvidevarer. Forudsat at de skal skiftes, så er der også her mange ting at tænke over. Hvis du er på udkig efter billige køkkenvaske, hvidevarer og emhætter, så kan det være en god ide at undersøge markedet grundigt.

Især er det vigtigt at have fokus på strømforbruget af de nye hvidevarer. Strømforbruget kan svinge utroligt meget alt afhængigt af producent og pris, og det kan til tider godt betale sig at købe produkter der er lidt dyrere, da disse normalt også har et bedre energimærke og derfor ”tjener sig selv hjem” med tiden.

Derudover er materialerne og designet af hvidevarerne og især vasken også vigtige. Sigt efter tidløst design og undgå nye trends, som kan være umoderne efter få år.

Hurtige opskrifter

Når endelig du har fået dit nye køkken på plads, så er du sikkert spændt på at komme i gang med at bruge det. Inviter derfor familien på en lækker madoplevelse med en af følgende nemme og sunde retter.

Fælles for disse retter at de ikke kræver en Michelin kok’s færdigheder og så tager de maksimalt 30 minutter at lave

  1. Spinattærte med tomat – Simpel og velsmagende ret som selv de fleste børn kan nyde.
  2. Squash pasta med hvide bønner og rejer – Et lækkert alternativ til spaghetti bolognese
  3. Blomkålssalat med broccoli, rødløg og bacon – En ret som nemt kan serveres for vegetarer, hvis bacon serveres ved siden af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *