Aktiviteter

Lær Danmark bedre at kende med familien

Danmark har en masse skjulte egne og steder som de få begiver sig ud i, og slet ikke når det er ferietid. Her kommer nogle steder, som simpelthen skal udforskes.

Besøg Sønderborg

Når du tænker Sønderborg, er noget af det første du tænker sikkert Sønderjyskkagebord. Og det kan jeg godt forstå. Men Sønderborg har faktisk en masse andre lækre ting at byde på. Det er faktisk et genialt sted for børnefamilier og andre legeglade sjæle. Nogle af de største attraktioner i Sønderborg området er Oplevelsesparken Universe, her er der mulighed for at besøge den sjoveste oplevelsespark fyldt med indendørsaktiviteter. En anden attraktion er Historiecenter Dybbøl Banke, her kan du opleve nogle af Danmarks mest spændende kapitler, her kan du selv blive en del af historien. Dette er en god måde for at dine børn både kan lære om Danmarks historie samt have det sjovt imens. En lærerig og morsom oplevelse. En sidste attraktion er Sønderborg Slot, her både smuk at se udefra og spændende at opleve indefra. Her er der udstillinger fra middelalderen og i kan opleve riddersalen og slotskirken, igen en spændende dag for hele familien.

Her er også masser af sove muligheder for hele familien. Lige fra overnatning i det fri til feriehytter til campingpladser og vandrehjem. Her er noget for en hver smag.

Besøg Odense og Aarhus

Når man bor i Danmark, kan man næsten ikke undgå at besøge de største byer, og det skal man heller ikke. Hver by har noget smukt at byde på og SKAL opleves.

Den tredje største by pr. indbygger er Odense. I Odense er der masser af dansk kultur at opleve for hele familien. Odense Zoo er et hit, og her kan du se alle mulige verdensdyr lige fra en alpaka til kænguru til en rød panda. Udover Zoo kan du besøge H.C. Andersens barndomshjem i Munkemøllerstræde, hvor i kan se værelserne hvor hele familien boede og arbejdede. Et meget autentisk besøg. Samtidig kan i besøge flotte parker og oaser og den fynske landsby.

Den andenstørste by pr. indbygger er Aarhus. Denne by er så smuk helt ind til kernen, hvor i kan besøge den gamle by. Her kan man opleve Danmark tilbage i tiden og klæde sig ud. En anden attraktion er naturhistorisk museum, her kan du opleve det mylder af liv som befolker jorden, en god mulighed for at se en masse farlige og mindre farlige dyr, som er for at skabe kendskab til videnskabens resultater på det naturhistoriske område. Her er der også masser af muligheder for at sove, lige fra Shelters i naturen til lystbådehavne og hoteller.

København – Hovedstaden

Den største by og hovedstad er København. Her kan hverdagens spændende kultur opleves ved mennesker på cykler overalt. Her kan Tivoli opleves som er den næstældste forlystelsespark i verden, kun overgået af en anden attraktion Dyrehavsbakken, som også bør opleves. Her er noget for enhver i familien. Den lille havfrue, Nyhavn, Christiania og strøget med Rundetårn og bare nogle af de mange attraktioner i København. Er jeres ferie ikke lang nok til at besøge alt kan man flytte dertil. Er noget for jer, kan man lave en ejendomsinvestering, som kan findes hjælp til her. Her er der bl.a. er nyopførte rækkehuse til en billig rente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *