Aktiviteter

Hold fest i haven

Sommervejret har for alvor meldt sin ankomst, så hvorfor ikke udnytte det dejlige vejr og holde en fest for venner og familie? Vi giver vores bedste tips til, hvordan du afholder en fest, som dine nærmeste sent vil glemme.

Der er masser af forarbejde, som du skal have styr på inden, at du afholder festen. Forarbejder sikrer dig, at du rent faktisk kan nyde festen og ikke blot bruger hele aftenen på at sørge for at alle tallerkener er vasket op.

 

Når festen afholdes i farven, er det super vigtigt, at du ikke går ned på pynt. Pynt kan gøre selv den mest triste have til at fremstå hyggelig og hyggelig er, hvad du skal gå efter. Hvis du ikke har pynt liggende fra en foregående fest, så skal du huske at købe noget nyt i god tid. Du behøver ikke at købe dig fattig i pynt, da lavprisbutikker såsom Søstrene Grene og Tiger Butikken har ofte meget fin pynt, som kan pifte din have op til fest. Gå efter fine papirs kugler i alverdens farver og små lanterner, som kan lyse festen op. Hvis din fest indebærer mad, så sørg for at købe servietter, sugerør og andre fint pynt til bordet. På denne side kan du finde damask duge, som kan pryde bordet. Hvis du ikke ønsker at bruge hele aften på opvask, så kan det være en god idé at købe engangsservice. Dette behøver ikke være det kedelige, hvide af slagsen, da der findes flotte, mønstrede service som passer perfekt til sommerfesten i haven.

 

Telt eller ej

… That’s the question. Selvom vejret nu, er super godt, så er det ikke en garanti for, at der ikke er skybrud i morgen. Det danske vejr er super omskifteligt, hvorfor det kan være en god idé at leje et telt. Dog betyder dette, at udgifterne til din fest bliver større. Dog er der intet som kan dræbe en god fest, som vejret. Ingen gider at stå og danse regndans en hel aften. Derfor kan det være en god idé at høre venner eller familie om de har et telt, som du må låne. Hvis der ikke er det, så kan det være en nødvendig udgift. Du kan eventuel nøjes med at reservere et telt, og så tjekke vejrudsigten en uge før selve festen. Hvis prognoserne lover regn, så skal du nok beholde din reservation. Hvis de modsat lover fuld sol i dagene før og efter, så kan du roligt aflyse din reservation. Det kræver selvfølgelig, at du vælger et firma, som tillader afbestilling med få dages varsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *