Uncategorized

Gode grunde til at bosætte sig i Sønderborg

Urbaniseringen har efterhånden fundet sted i rigtig mange år. I forlængelse af denne tendens er mindre byer truet på befolkningsantal. Folk vil ind til de store byer for at selvrealisere sig selv og simpelthen være der, hvor det sker.

Der er dog også mange gode grunde til at flytte til landet eller en mindre by. Det kan eksempelvis være en by som Sønderborg, som er en middelvej mellem at være på landet og stadig være en by. I det der følger får den skeptiske gode grunde til, hvorfor vedkommende skal flytte til Sønderborg.

Mindre stress

Stress må efterhånden kategoriseres som en af de moderne landeplager. Det er noget, rigtig mange oplever. Flere end man lige går og tror, da der er rigtig mange, der lider af det, uden egentlig at være klar over det.

Når du bosætter dig i Sønderborg er det tilsvarende med, at du bosætter dig et sted, hvor tingene bare går lidt langsommere. Det kan være fordelagtigt af rigtig mange årsager.

Det kan bare være, at du har brug for mindre stress i det hele taget. Det kan også være en fordel, hvis du har været igennem en eller anden traumatisk oplevelse og bare har brug for at komme lidt væk.

Det kan være, at du har oplevet et dødsfald og har været igennem hele møllen med en bobestyrer, begravelse og alt det praktiske, der følger med. Mange har det med at bearbejde sådanne traumer ved bare at fortsætte i det helt høje gear, selvom det er tydeligt for enhver, at det mere hensigtsmæssigt at koble lidt fra og vende blikket indad. Det kan du lettere gøre i en by som Sønderborg.

Tættere netværk

Det kan godt være, at der er mange flere mennesker i en by som København, men der er noget om snakken, når man hører parolen om, at flere mennesker ikke nødvendigvis er ens betydning med at være mindre ensom – tværtimod.

Det er meget sjældent, at man kender sine naboer i København og endnu mere, at man har noget med dem at gøre. Sådan er det ikke i Sønderborg. Der er man tit rigtig tætte med dem, der er omkring dig.

Man holder middag med naboerne, og der er generelt en meget stærkere følelse af sammenhold. Hvis du gerne vil bo et sted, hvor man hilser på hinanden, når man mødes, er Sønderborg et rigtig godt bud.

Naturen

Det siger selv, at der er mere natur i Sønderborg end de fleste storbyer. Der er bare et eller andet om, at der er en forbindelse med at opholde sig i naturen og have en høj livskvalitet. Hvis du flytter til Sønderborg kan du både opleve lidt by, samtidig med at du har en naturen indenfor tæt rækkevidde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *