Bolig og indretning

Få 5 huse til samme pris i Sønderborg som 1 i København

Der er kæmpe efterspørgsel på boliger i København og omegn, hvilket betyder at boligpriserne er skyhøje i hovedstaden. Hvis du gerne vil have mere bolig for pengene og mere plads end en lille 2 værelses lejlighed, så flyt til Sønderborg. Boligpriserne i Sønderborg er næsten 1/5 af priserne i København og omegn.  For både at gøre det let og overskueligt for dig, kommer der her en kort guide til havde du får ud af at flytte til Sønderborg.

 

Transportmuligheder

Det første folk tænker på når man snakker om at flytte til Sønderborg er at det ligger langt væk fra alting. Det er også korrekt at det tager noget tid at komme til Aarhus og København, men det kan gøres hurtigere end du tror.

Sønderborg har en lufthavn med flere daglige afgange mellem København og Sønderborg, som kun tager 45 min. Der er ikke nogle fly mellem Aarhus og Sønderborg, men den rute tager lige under 2 timer i Bil.

Fordelen i forhold til transportmulighederne er at det kun tager 2 timer at komme til Hamborg, hvilket åbner op for en masse muligheder.

 

Køb flere huse og lej dem ud

Den lave Boligpris i Sønderjylland gør det muligt at købe flere boliger, og leje de ekstra ejendomme ud. Du kan derved tjene penge på at leje huse ud, til samme pris som du vil betale for en bolig i Københavnsområdet. Det vigtige er at sørge for enten at købe en nyere bolig, eller sætte huset i stand hvis du køber et ældre hus.

Ejendomsinvestering er en god måde at øge din formue, og hvis du ikke har en kæmpe indkomst, så er Sønderborg et godt sted at starte.

 

Jobmuligheder i Sønderborg

Du behøver ikke kun at begrænse dig til virksomheder der har kontorer i Sønderborg. Der er selvfølgelig de store virksomheder, som Danfoss der har hovedkvarter i Sønderborg, men der er mange flere muligheder. Meget arbejde foregår i dag over computeren, hvorfor mange virksomheder giver mulighed for at lave meget af arbejdet hjemmefra.

En måde du kan strukturere din uge på, hvis du gerne vil arbejde i København, er at arbejde hjemmefra 2-3 dage om ugen og bruge de andre dage i København. De dage du arbejder i København kan du flyve frem og tilbage samme dag uden at få mere transporttid end folk der bor udenfor København, som skal igennem morgentrafikken.

Der er masser af muligheder, hvis du leder efter dem.

 

Få plads til hele familien

Den største fordel ved at flytte til Sønderborg er den ekstra plads. Den ekstra plads er især dejlig hvis du har en familie med børn.

Du kan både få plads til trampolin, fodboldmål, swimmingpool eller andet legetøj ude i haven. Indenfor er der også god plads, hvor børnene kan have hver deres værelse og den mindste kan have plads til et boldbassin fra Misioo på værelset. Hvis du skal købe et boldbassin til den mindste kan du købe et her. Hvis du skal købe andre ting til huset kan det godt betale sig at krydse grænsen, og købe resten i Tyskland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *