Bolig og indretning

Boligindretning: Disse småting gør en verden til forskel

Hjemmet er din base. Det er stedet, hvor du tilbringer det meste af din tid med dem, som du holder mest af. Dit hjem er en direkte skildring af dig og din person. Tendens til at gå på kompromis med din indretning, skal brydes. Du har sikkert hørt om, hvordan kvantitet og kvalitet hænger sammen, og til dette har du fuldstændig ret. Du fortjener lidt ekstra lækkert i dit hjem, så hvorfor ikke forkæle sig selv med nogle Designermøbler? Du vil blive overrasket over, hvordan nogle småting af høj kvalitet kan give dit hjem, i Sønderborg, et friskt, moderne og nyt pust.

Detaljer, detaljer, detaljer

Vi danskere er kendte for vores begreb om hygge. Der findes ikke et tilsvarende fænomen, der kan beskrive de gode danske hyggestunder. Du kan derfor med fordel krydre dit hjem med flotte designer lysestager, der vil skabe en rolig men moderigtig stemning. Levende lys er indbegrebet af mørke aftener på sofaen, og de indbyder til at kroppen kommer helt ned i gear. Derudover findes de i utallige former og størrelser, der vil gavne din indretning. Det er sjældent, at du tænder for dem i løbet af dagen. Det er derfor ikke underordnet, hvordan lysestagerne ser ud. De skal kunne bære den sindstilstand og stemning i sig selv, hvor de ikke er afhængig af ildens flamme. Du må gerne være kritisk, for der hersker ingen tvivl om, hvorvidt der findes nogle i den indretningsstil, som du har i hjemmet. Om du er til stearinlys eller fyrfadslys er ikke relevant, og den universelle brug af disse gør, at du kan inkorporere dem i soveværelset, stuen, køkkenet, badeværelset og tilmed entréen.

Placering er alfa omega

Det er ikke ligegyldigt, hvor du vælger at sætte dine pynteting. Så længe du placerer dem på flade overflader, hvor de kan stråle i sin egen enkelthed. Hertil kan du med fordel kigge efter nogle kommoder, hylder, borde og skabe, som, retfærdigt, præsenterer dine designervarer på den bedste måde. Du kan få flotte indretningsmuligheder fra dine yndlingsdesignere som Engelbrechts, Fritz Hansen, Mr. Maria, 101 Copenhagen og mange, mange flere. Så om du foretrækker et minimalistisk og klinisk hjem, eller om du leder efter det perfekte supplement til at gøre stuen maskulin og rustik, så er potentialet uendeligt. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Man må gerne være modig og vove sig ud i nye konstellationer, som ingen har set før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *