Uncategorized

Bliv klar til erhvervslivet i Sønderjylland

Der er mange gode grunde til at tage en uddannelse, der klæder dig godt på til at komme ud i erhvervslivet. Der er masser af spændende muligheder for at tjene gode penge og få en spændende karriere i det sønderjyske erhvervsliv, hvis du sørger for at skabe dig de bedste kompetencer, som der er behov for på arbejdsmarkedet.

Noget af det vigtigste er, at du finder noget, du har passion for, og som du kan blive ved med at finde spændende mange år frem, så du ikke kommer til at blive ulykkelig i din karriere fremover. Det hele starter med at få skaffet dig de bedste kompetencer.

 

Den rette uddannelse til en karriere i erhvervslivet

Der findes mange forskellige retninger, du kan tage, når du gerne vil have foden ind i det sønderjyske erhvervsliv. Heldigvis findes der uddannelser, der kan vise dig vejen og hjælpe dig til at skabe de helt rette kompetencer, som erhvervslivet rent faktisk efterspørger.

Hos IBC i Aabenraa (der findes også IBC i Horsens og Fredericia) har du mulighed for at få en praktisk og brugbar uddannelse inden for business, så du kan komme ud i erhvervslivet godt klædt på og med nogle evner, som der er brug for.

Læs mere her og find ud af, om IBC er det rette valg for lige netop din situation og med de drømme, du har, for at bryde igennem på det sønderjyske erhvervsliv.

 

Kom foran som ung

Hos IBC har du mulighed for at tage en studentereksamen eller HHX, der klæder dig på til at møde et erhvervsliv, der altid er i konstant forandring. Her får du mulighed for at lære en masse om blandt andet e-handel, som jo stadig vokser sig større og større her i Danmark.

Derfor er det en god idé at kunne forstå denne type business, da der hele tiden kommer flere og flere jobs inden for e-handel, hvor der er brug for dygtige folk som netop dig, der kan vise dem vejen og bidrage med din viden for at gøre deres business bedre.

 

Gør dig dygtigere i din nuværende stilling

Hvis du allerede er en del af erhvervslivet i det Sønderjyske, men føler at du har brug for at få en masse ny viden inden for blandt andet e-handel og anden business, kan du også tage nogle kurser hos IBC, der kan gøre dig endnu skarpere på de områder, du allerede arbejder med.

Det er også en god idé at vise din arbejdsgiver, at du altid jager ny viden og gerne vil blive dygtigere til dit job. Det er lige præcis den indstilling, der gør, at du kan beholde dit job i mange år frem og kan stige i graderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *