Bolig og indretning, Miljø

Billige træpiller til dig i Sønderjylland

Når der skal fyres op for varmen derhjemme, er der rigtig mange hjem i det sønderjyske, der bruger træpiller til at tænde op med i deres træpilleovne. Det er en rigtig god løsning for mange, der skal have varme på derhjemme, men det er altid svært at finde ud af, hvor du skal skaffe dine træpiller.

Det er vigtigt at have træpiller nok på lager, til når de kolde måneder står for døren, og du har behov for at fyre op for varmen derhjemme for at kunne holde det hele ud. Så hvad gør sønderjyder i denne situation?

 

Er træpiller klimavenlige?

Det er ikke nogen overraskelse for nogen, at vi står over for et klimaproblem, som det naturligvis er vigtigt at vi alle er med til at løse og passe på. Derfor sidder du sikkert nu og tænker, om det er klimavenligt at fyre op med træpiller derhjemme?

Svaret er, at det meget kommer an på, hvad det er for nogle træpiller, du bruger. Det er vigtigt, at der er tale om CO2-neutrale træpiller, hvis du skal være med til at passe godt på vores klima. Disse træpiller fra Stampemøllen er nogle af de eneste i landet, der er CO2-neutrale, da de bliver fremstillet som et biprodukt af anden træproduktion og forarbejdet på en sådan måde, at de slet ikke er med til at skade vores alle sammens planet.

 

Sådan får du billigere træpiller i Sønderjylland

Som sønderjyde har du en helt unik mulighed for at spare penge på træpillerne fra Stampemøllen, der jo er med til at gøre det bedre for vores klima. De tilbyder naturligvis levering til hele landet, men i Sønderjylland er du jo tæt på den tyske grænse, og her kan du faktisk selv hente træpillerne til en betydeligt lavere pris.

Så hvis du er en person, der ofte tager et smut forbi den tyske grænse, så bør du tænke over at bestille dine træpiller hos Stampemøllen og så tage forbi dem ved den tyske grænse for selv at hente dine træpiller og dermed spare en hulens masse penge. Så bliver det ikke meget bedre.

 

Sådan får du mere ud af træpillerne

Når du køber træpiller, er det naturligvis vigtigt at holde sig for øje, om de er af tilstrækkelig god kvalitet, så du har mulighed for at spare lidt på dem og få mest muligt ud af dine træpiller. Det er heldigvis ikke noget problem med disse træpiller fra Stampemøllen, de er nemlig skabt i rigtig høj kvalitet, så du kan få masser af brændsel og varme ud af dem.

Der er mange fordele ved at bo i Sønderjylland, og når det kommer til træpiller, er der blot endnu en grund!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *