Aktiviteter

3 restauranter du skal besøge i Sønderborg

Skal du på tur i Sønderborg? Sønderborg byder på mange spændende oplevelser, og der er noget at opleve for enhver. Samtidig har Sønderborg mange gode restauranter. Du kan både finde steder med klassiske dansk mad, eller lækker italiensk mad. I denne artikel kommer vores bud på 3 restauranter du skal besøge i Sønderborg.

Restaurant Colosseum

Restaurant Colosseum ligger på havnefronten i Sønderborg. Restauranten er en af de hyggeligste restauranter du kan finde i Sønderborg, hvor du kan sidde og nyde udsigten ud over havnefronten. Om sommeren, og i de lidt varmere efterårsdage, kan I sidde ved havnefronten og nyde et godt måltid mad. Hos Colosseum er der altid dækket flot op med smukke servietter og pæne glas.

Hos Colosseum kan du få traditionel dansk kromad til gode priser. Du kan nyde en lækker aftenmenu fx med oksecarpaccio m. parmasan og ruccola til forret, herregårdbøf med ærter bearnaisesauce og pommes frites til hovedret og huset isdessert til at slutte af på. Den menu er blot et eksempel på de gode muligheder, der er for lækker mad hos Colosseum.

 

Bella Italia

Bella Italia ligger i hjertet af den gamle bydel i Sønderborg. Hos Bella Italia kan du få lækker mad fra det italienske køkken. Restauranten har fokus på en hyggelig stemning med murstensvælvinger i loftet og levende lys på bordet.

Du kan fx nyde en lækker pizza bagt efter alle de italienske traditioner eller spise en lækker pastaret med sæsonens grønsager. Du kan også få retter som oksemørbrad med gogonzolasauce og garniture eller laksefilet med kæmperejer Der er altså et bredt udvalg og dermed noget for enhver.

Bella Italia har også et nyopført hotel med i alt 16 værelser der er indrettet i en klassisk nordisk stil, hvor du kan få en afslappende weekend.

 

Curry Leaves

Har du lyst til at smage retter fra det indiske køkken, skal du uden tvivl forbi Curry Leaves. Hos Curry Leaves serverer de lækre retter fra det indiske køkken. Restauranten ligger på en af de mange hyggelige gader i Sønderborg, hvor du kan sidde og nyde en lækker ret.

Hos Curry Leaves kan du smage alle de klassiske indiske retter, blandt andet lækker Samosa, Tikka-Masala eller Dall. Du kan selvfølgelig få det velsmagende Naan brød til alle retter sammen med en Mango lassi.

Det indiske køkken har måske ry for at være stærk mad, men hvis du har familien med eller ikke selv er til alt for meget chili, kan du selv vælge hvor stærkt din ret skal være. På den måde kan alle være med.

 

Lav lækker mad derhjemme

At tage på restaurant er en måde at få en god madoplevelser på. Men du kan også skabe din egne lækre madoplevelse derhjemme. Du kan nemlig finde mange gode opskrifter på spændende mad, som ikke kræver et stort kokketalent, for at du kan tilberede det. Og hvis du så samtidig dækker pænt op med servietter og anretter maden på en pæn måde, kan det hurtigt blive lige så godt som på en restaurant. Du kan fx kigge på denne hjemmeside, hvis du mangler et par flotte dækkeservietter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *