Uncategorized

3 gode råd til nye erhvervs maskiner

Hvis du er selvstændig entreprenør, bruger du nok en del store tunge arbejdsmaskiner. Her ved du nok også at det kræver at alt er så vedligeholdelsesfrit og fungere så optimalt som muligt. Uden maskiner der fungerer optimalt kan man blive forsinket og få utilfredse kunder.

Udstyr er en afgørende faktor for dit arbejde kan fungere så fejlfrit og hurtigt som muligt. Hertil kommer arbejdet i forskelligt terræn især i de grå vintermåneder med frost, kulde og regn kan mange maskiner give op.

Der kan være mange grunde til man som virksomhed gerne vil udskifte de gamle maskiner, det kan være de er ved at give op eller f.eks. at man som virksomhed er ved at vokse fra dem. Det er her en god ide at kigge efter en evt. total løsning da der her som regel er meget rabat at komme efter ved at samle sine indkøb til det samme sted.

1.      Opgrader til det nyeste udstyr

Et godt råd er, at man altid skal være så opdateret som muligt og holde sig til de mærker man ved der virker. Hertil er der mange forskellige producenter at vælge imellem, her er det vigtigt man sætter sig ind i lige præcis hvad man selv har brug for og hvor stort rådighedsbeløb man har.

Hvis du er en virksomhed der er i rivende vækst, samt opgaverne stabler sig kan det være en god ide at opgradere til nye maskiner.

Det kan være gravkoen eller måske minigraveren har det med at give op i de kolde vintermåneder, eller varmen blot er ved at give op i maskinerne.

2.      Arbejdspladsen er ved at blive en skøjtebane

Mange entreprenører og andre erhvervsarbejdende arbejder primært ude i kulden. Det vil her være vigtigt at sikre arbejdsforholdene, både på arbejdspladsen med også hos kunden.

Når vinteren er over os og sneen kommer er det som regel en god ide at have nogle sneplove til maskinerne og salte til frosten.

Men ikke kun kan man sikre sin arbejdspladser, men med gode vinterreskaber giver også mulighed for flere jobs.

3.      Vokset fra de gamle maskiner

 

Hvis man er en virksomhed i vækst som mange i dag er grundet den store efterspørgsel af erhvervsarbejde, så kan man meget ofte have undervurderet sig selv i starten eller blot ikke haft nok købekraft ved opstart til at købe de store maskiner.

Hvis man som virksomhed har for små maskiner, kan man ofte være nødsaget til at afvise de større opgaver og hvis man er der ude kan det ofte ses at de gamle maskiner ofte kan hæmme de ansatte og forlænge arbejdstiden

Der for er det ofte vigtigt man som virksomhed er foran med indkøbende så frem man regner med at vokse.

Hvis dine maskiner er begyndt at give op, kan du med fordel så ind hos svenningsens.dk inde hos svenningsens har du nemlig mulighed for at finde en totalløsning med nok trækkraft til lige netop din hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *